BJÖRKDAHLS BEGRAVNINGSBYRÅ

- SEDAN 1996 -

Med stor försiktighet och lyhörhet samt 27 års erfarenhet kan vi leda Er och utforma tillsammans en vacker och minnesvärd ceremoni.

Att ta farväl

En begravning kan formas på många olika sätt. Oftast är det via kyrkan eller den församling som den avlidne tillhörde.

Tillhörde den avlidne ingen församling, ordnar man begravningen med en borgerlig akt. Beträffande borgerliga begravningar har varje kommun skyldighet att hålla med lokal och administrativ support för att säkerställa en värdig ceremoni.

Det finns en mängd valmöjligheter när det gäller att anpassa begravningen till den avlidnes önskemål och livsfilosofi. Det kan inkludera musikval, minnestal, blomsterarrangemang och minnesgåvor.

 

Det är viktigt att familj och nära vänner är delaktiga i att planera begravningen, så att den blir en meningsfull och personlig hyllning till den som har gått bort. Begravningen är en tid för sorg, reflektion och gemenskap, och den kan vara en tröstande och helande upplevelse för de som är kvar.

eli-solitas-q6e4zwgtUcM-unsplash

Vad kostar en begravning?

Kostnaden för en begravning kan variera högst avsevärt, det beror helt och hållet på hur man vill utforma den. I samråd med anhöriga kan vi komma fram till en lämplig lösning från en mer enkel till en mer påkostad förrättning.

Om oss

Björkdahls Begravningsbyrå har sin början 1 augusti 1996, när Bo Björkdahl beslutade att starta och etablera verksamheten i vackra Alingsås.
Med sin stora passion för att hjälpa människor i kanske deras svåraste stund bidrog till att han med varm, ömsint hand ledde begravningsbyrå fram till 2010, då hans son Roger och hans hustru Agnes tog över.
Sen 2011 så har begravningsbyrå utökat med kontor i Vårgårda och Herrljunga.
Idag fortsätter med stor respekt Roger och Agnes det förtroendet.

Bild på samtliga begravningsentreprenörer